Administrație

Alții atrag investiții de zeci de milioane de euro, pesediștii de la CJ stau și plâng. ”Să cer demisia?”

Deputatul liberal Cristian Achiței, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, a declarat că în timp ce autoritățile județene din Suceava semnează contracte de 70 milioane euro pentru drumuri, cele din Botoșani stau și plâng de mai bine de un an.

”PSD are conducerea CJ. De un an de zile plânge și tot plânge. Au avut cel mai mare buget din istorie, tot acel mare buget s-a pulverizat pe mici plombări pe Prăjeni și pare ca în fiecare lună distribuie salarii, în rest nu văd nicio investiței nouă. Toată lumea a uitat de modernizarea ambulatoriului de la Spitalul Județean, pe cultură nu se face nimic, reabilitarea Ștefan Luchian de la Ștefănești, pe care tot noi am început-o. Să cer demisia conducerii CJ sau să stea trei ani și să aștepte alte județe să semneze contracte 70 milioane, iar noi să plângem în pumni și dezvoltarea județului va rămâne în întârziere. Avem de aface cu cea mai slabă conducere la nivelul CJ Botoșani”, a declarat Cristian Achiței.

Acesta a acuzat de mai multe ori actuala conducere a CJ Botoșani, în frunte cu pesedistul Costică Macaleți, președintele CJ, că a ratat proiectul de asfaltare a drumului județean strategic de peste 100 km, dar și reabilitarea sediului Muzeului Județean de Istorie.