Administrație

Macaleți: Achiței îmi face cu ochiul, dar degeaba îmi face. Nu sunt homosexual. Dacă mi-a lăsat drumuri la cheie să meargă el pe ele

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani
Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani

Pentru prima dată de când este președinte al Consiliului Județean Botoșani, social-democratul Costică Macaleți are un atac extrem de dur la adresa deputatului liberal Cristian Achiței, fost vicepreședinte al CJ. Achiței a avut mai multe ieșiri publice în care l-a atacat pe Macaleți și a spus că liberalii au lăsat în 2016 drumurile județene la cheie, iar pesediștii nu reușesc să atragă finanțări pentru refacerea lor. Actualul deputat Achiței a fost vicepreședinte al Consiliului Județean până în 2016, când președinți ai CJ au fost Florin Țurcanu și apoi Gheorghe Sorescu.

”Achiței îmi face cu ochiul, dar degeaba îmi face. Nu sunt homosexual. Dacă mi-a lăsat drumuri la cheie să meargă el pe ele. Eu nu dau vina pe nimeni și nici nu acuz pe nimeni”, a declarat Costică Macaleți.

Președintele CJ și-a continuat tirul acuzator la adresa lui Achiței și a făcut referire la o alunecare de teren din zona Havârna care este prezentă dinainte de 1989 și care este o problemă nerezolvată deși actualul deputat liberal a fost de mai multe ori vicepreședinte al CJ și a avut în atribuție drumurile județene.

 

”Mai avem depuse documentații la Compania Națională de Investiții pentru patru alunecări de teren. Cea de la Havârna, care este de pe timpul lui Ceaușescu, nici măcare Achiței nu a rezolvat-o, iar el proiectează drumurile din comune prin superba lui societate”, a completat Costică Macaleți.