După ce a asfaltat majoritate a străzilor din oraș, a construit și o bijuterie de teren multifunctional sintetic FOTO

0

Locuitorii municipiului Botoșani care vor să practice diferite sporturi în aer liber trebuie să meargă la Săveni pentru asta, așa cum pe vremuri mergeau la mall în Suceava.

În timp ce municipiul Botoșani, localitatea cu cel mai mare buget din județ, nu reușește să dea în folosință vreun proiect destinat sportului în masă și are încă prea multe străzi neasfaltate, în orașul Săveni situația este cu totul alta.După ce a asfaltat marea majoritate a străzilor din oraș care se intersectează cu drumul național și cu cel județean care trec prin urbe, Primăria Săveni a amenajat și o bijuterie de teren de spor sintetic pe care poate fi practicat minifotbal, handbal și tenis.

”Baza sportivă are instalație de iluminat, vestiare, tribună acoperită cu 170 de locuri”, a declarat primarul Relu Tîrzioru.

În Săveni se lucrează la proiecte privind construirea unui stadion cu 800 de locuri, parțial acoperite, și a unei săli de sport polivalente.

În municipiul Botoșani oricine vrea să facă sport în aer liber după o ploaie nu are unde pentru că pista de atletism de pe Stadionul Municipal este o mocirlă, iar Parcul Cornișa încă nu a fost inaugurat nici la cinci ani de la începerea lucrărilor.