Administrație

Flutur, atac la PSD: ”Vom aduce 60 milioane euro în oraș oricâte opreliști ne veți pune voi”

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani
Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

Primarul Cătălin Flutur acuză consilierii PSD, dar și conducerea partidului de guvernare, că încearcă tot posibilul să împiedice dezvoltarea municipiului Botoșani.

Invitat într-o emisiune la Tele M, Cătălin Flutur îi acuză pe social-democrați că își folosesc instituțiile care au șefi pesediști să se opună total demersurilor Primăriei Botoșani de a face investiții doar pentru ca botoșănenii să dea vina pe el că nu se dezvoltă municipiul în al treilea mandat de primar al său.

Totodată, edilul-șef spune că în ciuda tuturor blocajelor venite de la partidul de la Putere va reuși să aducă fonduri europene în municipiu.



”Îi anunț că noi oricum ne vom face treaba și vom aduce peste 60 milioane euro în oraș oricâte opreliști ne veți pune voi(n.r. PSD). Nu au fost niciodată atâtea piedici de la orice instituție abilitată care are o conducere cât de cât PSD, ca fiecare să lupte să nu se facă”, a declarat Cătălin Flutur.

Acesta spune că va finaliza două dintre proiectele lăsate neterminate de fostul primar PSD al municipiului.

 

”Spre disperarea dumnealor, vom pune în funcțiune Cornișa. Găsim o soluție cu fonduri europene pe care nu ați visat-o niciodată la Teatrul Mihai Eminescu. Nu spun ce anume că ar fi în stare să se ducă să blocheze totul. Ei asta nu înțeleg, chiar dacă blochează o lună sau două semnarea unor proiecte, tot se va semna pentru că sunt fonduri europene”, a mai spus Cătălin Flutur.

Edilul-șef al municipiului a spus că din acest an vor începe proiectele de modernizare a transportului electric, de reabilitare a Bisericii Sfântul Gheorghe, de amenajare a 15 km de pistă de biciclete, teren de sport sintetic în Parcul Mihai Eminescu, agrement pe versantul Cornișa de lângă poligon, amenajare 5 terenuri de joacă pentru copii, refacerea restului clădirilor din Centrul Istoric.