Un viceprimar PSD cu mai multe mandate de primar a DEMISIONAT

0

Dumitru Vițel/ Sursa foto: primariacurtestibt.ro

Fostul primar al comunei Curtești în mai multe mandate, Dumitru Vițel, actual viceprimar PSD, a demisionat din a doua funcție din administrația locală. 

 

Vițel spune că a demisionat pentru că a îmbătrânit și a negat că ar fi tensiuni între el și primar.

 

PSD are acum probleme la Curtești deoarece are o majoritate fragilă în Consiliul Local în fața PNL-ului.

 

  

”Vineri am depus la secretariatul Primăriei actele prin care l-am adus la cunoștință pe domnul primar că îmi încetez activitatea din funcția de viceprimar. Am o vârstă, am depus și actele pentru pensionare și am decis cu familia că este timpul să renunț la această funcție. S-au schimbat miniștri, premieri, dar nu eu la Curtești”, a declarat Vițel.

Acesta a negat și zvonul potrivit căruia primarul PSD Maricel Anton i-ar fi cerut să renunțe și la mandatul de consilier locale.

 

 

 

”Nu este adevărat! Ați fost dumneavoastră informat grești. Nu mi-a cerut să renunț la funcția de consilier. Acum rămâne să vedem pe cine vrea el ca viceprimar și să stabilească împreună cu grupul de consilieri locali pe cine susținem”, a completat Dumitru Vițel.

PSD a fost un butoi cu pulbere înaintea alegerilor locale din 2016 deoarece o anumită parte a partidului îl susținea pe actualul primar Maricel Anton, în timp ce altă parte vroia ca Vițel să fie în continuare candidatul la primărie. În cele din urmă s-a stabilit ca Anton să fie candidatul cu condiția ca Vițel să fie viceprimar.