Un primar din județul Botoșani a demisionat după ce a pierdut procesul cu ANI

1

În cursul dimineţii, domnul Mihai Petria, primarul comunei Tudora, a înregistrat demisia de funcţie, în contextul deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de ieri, care a respins recursul declarat de alesul local la sentinţa Curţii de Apel Suceava în privinţa stării de incompatibilitate.

Starea de incompatibilitate a fost constatată de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate prin decizia emisă în septembrie 2015.

 

Potrivit legislaţiei, urmează ca prefectul Dan Şlincu să emită un ordin prin care să ia act de demisia lui Mihai Petria.

  

Demisia va intra în vigoare de la data de 4 mai 2018, urmând ca din acel moment conducerea Primăriei comunei Tudora să fie preluată de viceprimarul Gheorghe Ţigănaşu. Mihai Petria va reveni în funcţia de funcţionar al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, post ce fusese suspendat pe perioada desfăşurării mandatelor de primar.

 

Comunicat de presă Cancelaria Prefectului

 

loading…

 


Un comentariu

  1. Elidas

    Am fost de vreo 4 ori la ei la service. Lucreaza ei cum lucreaza dar la ultima problema dupa ce mi au schimbat discurile si placutele am ramas cu un zornait de tabla continuu la roata stanga spate. Cand am revenit si le am spus la 2 minute dupa ce am iesit, ghici ce? Nu i vina lor. Sa mi fac alta programare si mi comanda ei ce am nevoie cand o sa descopere ce. Tot pe banii mei, dupa ce am platit 1700 lei. Sa turbez nu alta. Asa da treaba de profesionisti si relatie perfecta cu clientul. Nici azi nu mi am rezolvat ” zumzaitul” si cand am o problema mi se cam ” taie” cheful si curajul sa vin la ei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *