Primarul independent ales cu 86%, care a dat locuri de muncă și case, critică PSD pentru pensiile speciale primarilor

0

Costel Nazare, primarul comunei Concești

Primarul care a obținut cel mai mare procent de voturi din județ la ultimele alegeri locale, deși a candidat independent, critică actuala Putere pentru faptul că votează pensii speciale primarilor în timp ce țara are mari probleme financiare de rezolvat.

Acest primar a devenit cunoscut la nivel național după ce a dat locuințe și locuri de muncă tututor celor care se stabileau la el în comună.

Mai mult decât atât, Primăria pe care acesta o conduce a depus proiecte pe toate axele avute la dispoziție și la care era eligibilă pentru a atrage fonduri europene. 

Loading…

 

loading…

 

”Doamne ferește, ce conducători avem…. La ce probleme sunt în țărișoara asta ăștia votează pensii speciale la primari…. Nu știiam că sunt condiții grele de muncă pentru a primi pensii speciale”, a postat pe contul său de Facebook Costel Nazare, primarul comunei Concești, din județul Botoșani.

Nazare a fost ales cu 86,6% pentru un nou mandat de primar în 2016, chiar dacă a candidat independent. Acesta a fost în primul mandat primar PSD, dar a demisionat din partid înaintea alegerilor locale.

”Dacă ar fi după mine, funcția de primar ar trebui onorifică, la fel ca și cea de parlamentar și lucrurile ar merge muuuult mai bine”, a completat Costel Nazare.

 

 

 

 

  


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *