VIDEO Protest față de starea jalnică a drumului județean Todireni-Hlipiceni-Răuseni

0

Câțiva zeci de săteni din comunele Todinreni, Hlipiceni și Răuseni au participat joi la un protest în fața Consiliului Județean Botoșani pentru a atrage atenția asupra stării jalnice în care se află drumul.

”Voi aveți palate, noi mașini stricate”, ”Voi cu banii snopi, noi cu mașini în gropi”, au fost câteva dintre lozincile afișate de sătenii nemulțumiți.

„Până la Răuseni ambulanţa face două ore, dacă unul dintre noi face infarct nu avem nici o şansă de salvare”, a declarat unul dintre protestatari. 

 

loading…

Loading…


Acesta a precizat că în reprezentanții Direcției Județene de Drumuri și Poduri au mers ieri și au pus nisip în gropile de pe drum crezând că protestul va fi anulat.

Protestatarii au fost primiți la discuții de Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, Cătălin Gheorghian, directorul DJDP, și vicepreședintele Dorin Birta, cel care se ocupă de drumurile din județ.

Oficialii le-au transmis că drumul va fi modernizat în cadrul proiectului drumului strategic.

Protestatatii au cerut ca până la modernizarea drumului să fie făcute lucrări care să îl facă practicabil, altfel peste o lună protestul va fi reluat. 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *