Flutur reacționează: ”Nu tratez cu dispreț mediul de afaceri. Am sprijinit tot timpul investițiile”

0

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

Primarul Cătălin Flutur a reacționat la articolul publicat de BanulBotosanean.ro în care este acuzat, alături de majoritatea PSD din Consiliul Local, că tratează cu dispreț și cu sictir mediul de afaceri.

În acel articol se face referire la faptul că Primăria, condusă de Cătălin Flutur și de cei doi viceprimari PSD impuși de majoritatea din CL, nu este în stare să pună câteva roabe cu asfalt pentru a acoperi craterele din asfalt de pe drumul care duce la zona cu firmele care au cei mai mulți salariați și care au investit cel mai mult în producție, ca semn de respect pentru investițiile făcute acolo.

Este vorba despre intrarea la platforma în care funcționează Formens, Electroalfa, Carreman, GT Company. 

 

loading…

 

Loading…

 

Primarul Flutur a declarat că a trimis salariații Primăriei să vadă care este situația din teren și că plombările pe zona Calea Națională au început chiar din această săptămână.

”Articolul a fost mult prea dur pentru o groapă. Am citit, am trimis oamenii să vadă care este situația acolo și să vedem dacă este pe domeniul public, pe drumul primăriei. Acolo cea mai mare problemă la calea de acces trebuie rezolvată de firmele care au activitate acolo pentru că este proprietate privată. Eu am avut o discuție cu oamenii de afaceri de acolo și le-am spus că Primăria nu poate interveni pe acel drum pentru că este proprietate privată, nu ne permite Legea să facem întreținere la un drum care nu este al nostru și are proprietar privat. Acum vom vedea dacă acele gropi, care nu sunt un pericol pentru trafic, sunt pe drum public sau pe proprietatea lor privată. Eu nu tratez cu dispreț mediul de afaceri, așa cum se precizează în articol. Am sprijinit tot timpul investițiile pentru că gândirea mea este una care să sprijine dezvoltarea și să susțină mediul de afaceri”, a declarat primarul Cătălin Flutur. 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *