Administrație

Lucrări de 2,5 milioane euro scoase la licitație de o primărie condusă de unul dintre cei mai cunoscuți primari liberali

Cătălin Rotundu, secretar general al PNL Botoșani, primarul comunei Dîngeni

Volumul lucrărilor publice scoase la licitație în acest an în județul Botoșani este unul impresionant, iar printre comunele în care se fac investiții consistente este și Dângeni.

11,4 milioane lei, fără TVA, echivalentul a 2,5 milioane de euro, este valoarea lucrărilor scoase la licitație de Primăria Dângeni pentru înființarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în comună.

Primăria Dângeni este condusă de unul dintre cei mai cunoscuți primari liberali din Botoșani, Cătălin Rotundu, cel care este și secretar general al PNL Botoșani.

 

 



”Servicii de proiectare si Execuţie de lucrări pentru obiectivul ”Infiintare sistem de alimentare cu apa si canalizare in comuna Dingeni, judetul Botosani”, in conformitate cu caietul de sarcini pe toata durata executiei lucrarilor la obiectivul referit. Valoarea estimata este de 11.655.263,00 ron fara TVA”, se precizează în anunțul licitației.

Licitația va avea loc pe 19 iulie 2018, iar principalul criteriu de acordare este prețul cel mai scăzut.

 

loading…

Loading…