Transporturi Auto, Big Conf și Cornells Floor vor moderniza drumul Manoleasa – Zahoreni – Borolea

0

bty

Un nou contract de lucrări finanțat prin PNDL II a fost semnat astăzi de către Consiliul Județean Botoșani prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri.

De această dată contractul vizează drumul județean DJ 294C Manoleasa – Zahoreni – Borolea, care va fi modernizat pe o lungime de 7 km.

Contractul de lucrări a fost atribuit în urma unei licitații, câștigătoare fiind desemnată  asocierea de firme formată din S.C. Cornell`s Floor S.R.L., Transporturi Auto S.A. și S.C. Big Conf S.R.L., în care lider de asociere este S.C. Cornell`s Floor S.R.L.

 Valoarea contractului se ridică la 10.807.549 lei, TVA inclus.

Predarea amplasamentului în vederea execuției lucrărilor se va face în aproximativ 2 săptămâni iar termenul de execuție al lucrărilor, prevăzut în contract, este de 8 luni.

Conducerea Consiliului Județean își exprimă speranța că vremea va deveni favorabilă demarării acestor lucrări, precum și a celor de pe DJ 291D Ibănești – Cristinești, a cărui amplasament va fi predat săptămâna viitoare, către constructor, în vederea începerii lucrărilor de modernizare.

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *