Când vin românii de peste hotare acasă și au nevoie de acte, Guvernul dă liber două zile. Cei care vor să-și schimbe pașapoartele au noroc

0

Deși Guvernul a hotărât ca zilele de 16 și 17 august să fie libere, există anumite instituții publice unde programul de lucru va fi normal tocmai pentru că în această perioadă în țară se întorc foarte mulți români plecați la muncă peste hotare și au nevoie de acte.

Astfel, serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august.

Decizia de a păstra programul normal de lucru în zilele de 16 și 17 august a.c. pentru serviciile publice comunitare de eliberare a pașapoartelor și a permiselor în perioada menționată, a fost luată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie și a permiselor de conducere. 

 

Precizăm că în data de 15 august a.c., serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.

Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 și 17 august a.c. trebuie să aibă în vedere că unitățile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective.

Astfel, taxele trebuie achitate la unitățile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unitățile CEC Bank.

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *