Ultimele teste la Cornișa: bazinele și râul de rafting umplute cu apă, apa curățată cu doi roboți

0

Aqua-park&sports Cornișa a ajuns la ultimele teste înainte de recepția finală.

Bazinele interioare și exterioare au fost umplute cu apă, se testează toate pompele, inclusiv cele de la râul artificial de rafting și de la bazinul de înot contra curentului, ba chiar și cei doi roboți pentru curățarea bazinului exterior au fost puși în funcțiune.

Filmulețele și fotografiile de la testele din Cornișa au fost postate pe Facebook de către Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement.

 

 ”Am postat în ideea de a transmite opiniei publice că se fac probele și lucrurile avansează. La foarte multe obiective totul funcționează așa cum ne așteptam. La bazinul mare din interior nu este nicio problemă, la cel de înot contracurentului a fost o problemă dar se va remedia imediat. La bazinul exterior am pus apa și vom face probele tehnologice, am pus chiar și cei doi roboți de curățare a apei să funcționeze să vedem cum decurge totul. Vom face și la rafting probele, am pus apa și vom da drumul la tot să vedem cum reacționează… avem bărci pneumatice de șase persoane. Că se face sau nu recepția vă rog să îl întrebați pe domnul viceprimar Cosmin Andrei. Eu nu fac parte din comisie, nici nu vorbesc membrii comisiei cu mine”, a declarat Eugen Țurcanu. 

 

Viceprimarul Cosmin Andrei susține că procedura de recepție a fost blocată înainte de a începe de către primarul Cătălin Flutur.

”Eu încep procedura atunci când mi se spune. Domnul primar mi-a transmis că începem procedura de recepție pe 6 august apoi mi-a trimis un e-mai că se amână totul pentru o dată care îmi va fi transmisă ulterior. Eu nu pot să fac recepția fără acordul primarului”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei, cel care este și președintele comisiei de recepție a Parcului Cornișa.

 

loading…

 


Publicată de Eugen Cristian Turcanu pe Joi, 9 August 2018

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *