DOCUMENT PSD-iștii de la Consiliul Județean propun scumpirea drastică a tarifelor la gunoi

0

Dacă va trece proiectul de Hotărâre de Consiliu Județean propus de Costică Macaleți, președintele CJ, majorității politice a consilierilor județeni, care aparține în proporție covârșitoare PSD-ului, botoșănenii vor suporta o scumpire drastică a tarifelor la deșeuri la nivel de județ.

De la ultima comună și până la municipiul Botoșani, toți locuitorii județului sunt afectați de hotărârile luate în plenul Consiliului Județean.

Propunerea de scumpire a tarifelor la deșeuri vine din partea președintelui Costică Macaleți, susținut de PSD, și la solicitarea firmelor Diasil Service Suceava și Rossal Roman, cele care administrează depozitul județean de deșeuri construit de Consiliul Județean la Victoria, comuna Stăuceni. 

 

 

”Proiect de Hotărâre privind modificarea tarifelor activităților aferente serviciului de salubrizare prestate de către operatorul de salubrizare Asocierea SC Diasil Service SRl Suceava și Rossal SRL Roman și actul adițional nr. 2 din 2018 la Contractul de delegare a gestiunii, prin concesiune, a activității de administrare a stațiilor de transfer, sortare a deșeurilor municipale și administrare a depozitului de deșeuri Județul Botoșani”, este titlul proiectului care va fi dezbătut marți, 11 septembrie 2018.

 

Vă prezentăm propunerea lui Costică Macaleți de creștere a tarifelor în galeria foto

 

 

loading…

 

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *