Administrație

VIDEO Flutur a măturat pe jos cu PSD: ”Eu am făcut 50 de străzi, voi ați făcut 500 metri într-un mandat întreg”

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani
Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

Primarul Cătălin Flutur a ”măturat pe jos” cu PSD în Consiliul Local la ședința ordinară de marți, 30 octombrie.

În două intervenții, Flutur a arătat de ce este singurul lider PNL care reușește să facă opoziție adevărată în fața PSD-ului.

Cu doi viceprimari și majoritatea în CL, PSD nu a avut replică în fața primarului Cătălin Flutur.

 

 

”Am făcut vreo 50 de străzi în orașul acesta în mandatele pe care le-am avut și ați făcut 500 de metri într-un mandat întreg. Se vorbește de străzi. Pe 27 septembrie ați introdus în bugetul local să facem noi Iuliu Maniu, cu forța se bagă prin amendament știind sigur că nici proiectarea nu o putem face până la sfârșitul anului pentru că trecem printr-o aciziție publică.

Ați pus-o pe 27 septembrie ca să veniți pe 29 octombrie, fix la o lună, să puteți spune: ”Dar de ce nu ați făcut strada Iuliu Maniu?”. Haideți să vedem când suntem serioși și nu vă mai atrageți colegii în niște jocuri absolut imposibile să stea cu capul în jos câteodată”, le-a transmis Flutur liderilor consilierilor locali PSD.

 

În a doua intervenție, Flutur le-a spus social-democraților că strică bugetul prin intervențiile lor, în timp ce bugetul a fost realizat de specialiștii din Primăria Botoșani.