FOTO 7 firme din Botoșani premiate la Simpozionul Național AFIR

0

Nu mai puțin de șapte firme din județul Botoșani au fost premiate în cadrul Simpozionului Național AFIR – Dezvoltare Durabilă în Mediul Rural.

O firmă din municipiul Dorohoi, câte una din Vlăsinești, Răchiți, Durnești, Roma și una din Dragalina sunt agenții economici care au primit distincția ”Premiul de excelență pentru susținerea mediului rural românesc”.

Prefectul Dan Şlincu a participat astăzi, la Simpozionul Naţional „AFIR- Dezvoltarea Durabilă a Mediului Rural”, desfăşurat la Iaşi.

 

 

 

Din delegaţia botoşăneană au făcut parte agenţi economici din judeţ- deosebit de apreciaţi datorită faptului că au reuşit să atragă bani europeni pentru investiţiile rurale, precum şi directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Marius Postolache, Cristina Kashyap, comisar-şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu, Bogdan Câmpanu, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Dana Elena Boariu, şef serviciu Agenţia de Protecţie a Mediului.

 

Pe lângă cuvintele de salut şi de felicitări pe care le-a transmis atât agenţilor economici cât şi angajaţilor din AFIR, prefectul Şlincu a lăudat la scenă deschisă munca funcţionarilor din OJFIR Botoşani.

“Activitatea lor a făcut ca judeţul Botoşani să ocupe primul loc în regiune la absorbţia de fonduri europene pe măsurile forfetare. Îi felicit şi pe beneficiarii fondurilor europene care au conştientizat că de acest sprijin financiar, acordat prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, depinde creşterea şi dezvoltarea satului botoşănean. Succes şi putere de muncă tuturor beneficiarilor fondurilor europene, dar şi lucrătorilor din cadrul OJFIR Botoşani”, a declarat prefectul Dan Şlincu.

 

În cadrul Simpozionului Naţional AFIR, au primit „Premiul de excelenţă pentru susţinerea mediului rural românesc” Madotex Răchiţi, Vlăsie Company, Petragro Roma, ProAgro Dorohoi, Ferma Apicolă Marineac Durnești şi Agromec Dragalina.

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *