Administrație

Flutur, replică ”directorului comunist” Tincu: ”Singurul lui mare noroc au fost anii 90… I-au pus fabrica în brațe”

Primarul Cătălin Flutur i-a dat replică lui Mihai Tincu, liderul consilierilor locali PSD, care l-a acuzat că nu a pus în aplicare nicio investiție votată de consilierii locali social-democrați în 2018 și că din cauza lui nu se poate negocia bugetul municipiului Botoșani.

 

Edilul-șef a ținut să reamintească faptul că în 2018 au fost foarte multe investiții scoase la licitație dar nu au fost ofertanți din cauza standardelor de cost foarte mici și care au fost schimbate abia la sfârșitul anului trecut.

 

 

Loading…

Flutur spune că abia în decembrie standardele de cost au fost schimbate prin Hotărâre de Guvern și sper ca în 2019 investițiile Primăriei să fie atractive pentru firmele private.

”Nu veneau firmele pentru că nu vroiau să lucreze degeaba”, a declarat Flutur.

Primarul liberal la al treilea mandat susține că liderul PSD, Mihai Tincu, nu înțelege cum se face administrația publică locală și regulile după care funcționează aceasta.

 

 

 

loading…

”Au făcut ei(n.r.: consilierii PSD) propuneri și în octombrie, când nu mai puteam nici măcar organiza licitația în acest an… Domnul Tincu e degeaba în povestea asta. Nu știe. Singurul lui mare noroc au fost anii *90, când l-au prins director de fabrică și prin hotărâre de guvern l-au făcut mare industriaș. I-au pus fabrica în brațe. Directorii comuniști și-au rezolvat treburile atunci”, a declarat primarul Cătălin Flutur.