Administrație

Una dintre cele mai apreciate femei de afaceri ar putea candida la Primărie

A dezvoltat un business de la ZERO și este printre puținii care încearcă să dezvolte învățământul privat la nivel local.

Își spune părerea în orice împrejurare, chiar dacă nu este aceeași cu multor altora, și de fiecare dată își argumentează orice afirmație făcută în spațiul public.

 

Este o voce puternică pe rețelele de socializare și este considerată de mulți una dintre persoanele care au puterea de a face lucrurile să meargă în societate.

 

 

 

loading…

 

Cunoscuta femeie de afaceri Mihaela Stoiciuc, fondatoarea brandului Mischa Kids, ar putea candida la funcția de primar al municipiului Botoșani.

Aceasta a declarat, într-o emisiune la Tele M, că este nemulțumită de modul în care arată municipiul Botoșani, a modului în care se fac investițiile pe plan local și a activității generale a administrației locale.

”Gândul, da, mă bate. Nu am hotărât nimic, nu am decis nimic. Depinde totul de o serie de factori, însă voi lua decizia cât de curând”, a declarat Mihaela Stoiciuc.

Cunoscuta femeie de afaceri a precizat că prioritatea sa principală în următoarea perioadă este înființarea unei școli private la Botoșani, după care o eventuală candidatură la Primăria Botoșani.

Mihaela Stoiciuc are ca experiență un business construit de la zero, a înființat grădiniță și creșă privată, centru after school, locuri de joacă pentru copii, a înființat locuri de muncă și a atras fonduri europene.

 

 

 

Loading…