Proiecte de 70 milioane de euro pentru Botoșani. Flutur: indiferent de piedici, orașul nostru se dezvoltă

0

primarul Cătălin Flutur/ sursa foto: pagina de facebook Catalin Mugurel Flutur

În ultimele două săptămâni, consilierii locali au aprobat proiecte de investiții de peste 70 milioane de euro.

 

Se va schimba linia de tramvai, se vor cumpăra tramvaie noi, vor fi asfaltate multe străzi, va fi reabilitat un liceu și o grădiniță, vor fi amenajate zone recreative.

Când vor fi implementate proiectele de peste 70 milioane euro… toți sperăm că vor începe din 2019 și… vor fi inaugurate în doi ani.  

 

 

loading…

 

”Sunt bucuros să vă anunț că numai în ședința extraordinară a Consiliului Local pe care am convocat-o astăzi, de Buna Vestire, s-au votat proiecte de investiții pentru municipiul nostru însumând peste 62 de milioane de euro. Împreună cu proiectele votate în ședința extraordinară anterioară, valoarea investițiilor aprobate depășește 70 de milioane de euro. Concret, vorbim, printre altele, de reabilitarea căii de rulare pentru tramvai, de achiziția de vagoane noi, silențioase, pentru transportul în comun pe ambele trasee din oraș (101 și 102), de reabilitarea și modernizarea Grupului Școlar Petru Rareș, ca și a Grădiniței nr. 22 sau de amenajarea sau îmbunătățirea a trei zone de recreere, inclusiv pe Strada Vârnav, în zona centrală”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Loading…

 

Edilul-șef al municipiului a precizat că dezvoltarea municipiului nu poate fi oprită, în ciuda tuturor piedicilor din ultimii doi ani și jumătate.

„Dragii mei, vă garantez că, indiferent de piedici, de probleme, de ingerințe politice sau de altă natură, orașul nostru se dezvoltă și va continua să se dezvolte și în anii următori”, a completat primarul Flutur.

 

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *