Administrație

Șoptică l-a desființat pe Macaleți pentru starea drumurilor din județ: ”Dispreț față de cetățeni… lașitate”

Liderul liberalilor botoșăneni s-a declarat dezamăgit de atitudinea lui Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, în fața protestatarilor veniți de la zeci de kilometri pentru a se plânge de calitatea drumurilor.

Lașitate și dispreț sunt cuvintele despre care senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, spune că descriu atitudinea social-democratului Costică Macaleți în fața protestatarilor veniți din comunele Sulița, Todireni, Albești, Hlipiceni, Dângeni.

 

 

”Nu a avut decența de a fi prezent în fața protestatarilor. Un dispreț total din partea dumnealui față de aceștia. Pe respectivele drumuri nu se poate circula. Pe lângă disprețul cu care au fost tratați… și o anumită lașitate din partea președintelui Macaleți, care a ales să nu fie prezent. Nu a venit cu nicio soluție. A spus că vom începe lucrările, nu când și care este suma minimă pentru lucrările de reparații. Nu au făcut niciun fel de precizare de unde vor veni acești bani. Dacă mutăm banii de la Flămânzi la Prăjeni să cârpim în partea asta nu am rezolvat nimic”, a declarat Costel Șoptică.

 

 

Liderul PNL Botoșani spune că îi oferă lui Macaleți și soluțiile pentru a rezolva, pentru moment, problema finanțării lucrărilor la drumurile județene care traversează comunele Dângeni, Albești, Hlipiceni, Răuseni, Lunca, Sulița, Blândești.  

”La nivelul Guvernului există acel fond de rezervă, el face parte din partidul la putere și putea face un demers pentru a atrage sume pentru reparații provizorii”, a completat Șoptică.