Asociația ”Ridică-te și Umblă!”, pentru persoane cu dizabilități, a deschis o filială la Dorohoi

0

Duminică, 5 mai 2019, de la orele 14:00, la Dorohoi s-a desfășurat un eveniment destinat persoanelor cu deficiențe locomotorii și anume deschiderea Filialei Dorohoi a Asociației ,,Ridică-te și Umblă”.

La această întâlnire au participat în jur de 60 de persoane cu dizabilități, alături de organizatori, colaboratori sau invitați, care și-au exprimat punctele de vedere vis a vis de misiunile pe care le au în cadrul comunității.

Programul a fost deschis de coordonatorul filialei Dorohoi, domnul Iliuta Tipa.

  

Apoi, a luat cuvântul și Lucian Alde, care este director executiv în Asociația ”Ridică-te și Umbla” București care a prezentat scopul organizației, declarația de misiune, obiectivele, proiecte realizate dar și cele de realizat pe viitor.

A fost invitat să spună câteva cuvinte Dorin Alexandrescu, primarul orașului Dorohoi, și Radu Surdu, directorul de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dorohoi. Au fost și cei care au asigurat că vor ajuta asociația: ”Uram succes asociației în activitatea pe care dorește să o desfășoare în Dorohoi și le garantam sprijinul și colaborarea noastră în continuare”.

Invitați au fost și coordonatorii, filialei din Botoșani, Andreea Ursu și Sergiu Ursu,unde au spus cuvinte de încurajare și au vorbit despre toate evenimentele ,organizate împreună cu membrii asociației din Botoșani.

”Mulțumesc frumos pentru implicare tuturor, în mod special și domnișoarei Ionela Suchianu, noua voluntară, dar și fotografului nostru, Andrey Nechifor”, a declarat Andreea Ursu.

Articol preluat integral de pe contul de Facebook Andreea Ursu

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *