Administrație

Primăria Dorohoi a repartizat 16 locuințe de serviciu într-un bloc ANL. 60 de locuințe pentru tineri vor fi repartizate luna viitoare




Primarul municipiului Dorohoi ing. Dorin Alexandrescu, a înmânat repartițiile celor 16 beneficiari ai locuințelor de serviciu din strada 1 Decembrie, locuințe construite prin PROGRAMUL „LOCUINȚE DE SERVICIU ” finanțat prin Agenția Națională de Locuințe.  În cursului anului viitor zona va beneficia și de lucrări de sistematizare verticală, finanțate cu fonduri europene, lucrări prin care se vor construi alei de acces, parcări, un loc de joacă pentru copii și se vor amenaja spațiile verzi.

 

Având în vedere discuțiile purtate cu reprezentanții Agenției Naționale de Locuințe și ai constructorului obiectivului de investiție “LOCUINȚE PENTRU TINERET DESTINATE ÎNCHIRIERII, STRADA 1 DECEMBRIE” sperăm ca, până la sfârșitul anului, să dăm o veste bună și celor 60 de beneficiari ai locuințelor pentru tineri destinate închirierii, construite în regim ANL. 

 

În perioada următoare Primăria municipiului Dorohoi intenționează continuarea parteneriatului cu Agenția Națională pentru Locuințe pentru:                             

– construcția unui număr de 16 unități locative prin Programul “LOCUINȚE PENTRU SPECIALIȘTI”; 

– construcția unui număr de 48 unități locative prin Programul “LOCUINȚE PENTRU TINERET DESTINATE ÎNCHIRIERII”.

 

Invităm persoanele interesate să depună cerere scrisă însoțită de următoarele documente: copie după actul de identitate și adeverință de salariat. Documentele se depun la Compartimentul Registratură din cadrul Primăriei municipiului Dorohoi.

Sursa: Dorohoinews.ro