Administrație Politică Știri locale

FOTO-VIDEO Stadionul de 1,6 milioane euro de la Săveni inaugurat cu un super-concert cu bani doar din sponsorizări



Primarul orașului Săveni, Relu Tîrzioru, a reușit să organizeze concertul pentru inaugurarea noului Stadion fără să consume din banii publici, totul din sponsorizări. Cea mai mare sumă a venit din partea unei companii din domeniul agricol.

Stadionul ”bijuterie” de 1,6 milioane euro de la Săveni a fost inaugurat cu un concert Mirel Manea, Direcția 5 și Holograf, cu un moment artistic superb susținut de Mirel Manea, prim-trompetistul Filarmonicii Botoșani, și actorul Marius Rogojinschi.

La eveniment au participat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, prefectul Sorin Cornilă, senatorul Lucian Trufin, deputații Dan Șlincu și Alexandra Huțu, zeci de primari din județ, zeci de directori de instituții publice, oameni de afaceri din municipiul Botoșani.

Stadionul a fost plin cu mii de localnici care au mers pentru a se bucura de noul stadion și de concertul pregătit de Primăria Săveni, care s-a încheiat cu un foc de artificii.

Primarul Relu Tîrzioru a premiat oamenii politici și din administrația locală care au sprijinit proiectul de construire a noului stadion, dar și pe sportivii campioni naționali și internaționali care sunt din zona Săveniului.

Stadionul Săveni a fost construit de compania Cornells Floor.