FOTO Balul Fermierilor: Au muncit tot anul, acum au petrecut și au fost premiați

1

Balul Fermierilor din Botoșani 2017, Ionică Nechifor – președintele Asociației Moldoovis

După cel mai bun an agricol din ultul deceniu, fermierii botoșăneni au petrecut și au fost premiați pentru munca depusă în acest an.

Pe lângă producțiile record obținute în acest an, pe lângă prețul bun de vânzare, fermierii au avut de sărbătorit și faptul că Guvernul a alocat în acest an bani pentru repornirea sistemului de irigații de la Prut și a șters datoriile Stațiunii de cercetare Popăuți.Balul Fermierilor a fost organizat, sâmbătă seară, de către Asociația Crescătorilor de Ovine MOLDOOVIS și Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Botoșani.

“A fost un eveniment reuşit, fermierii sunt dornici să aibă o zi a lor. După un an de muncă, merită să aibă o sărbătoare. Am vrut ca la eveniment să participe şi partenera fermierului. Au venit în jur de 150 de fermieri împreună cu partenerele lor, s-au simţit bine şi am primit de anul acesta propunerea de a organiza în continuare acest bal. Simt nevoia de a socializa şi de a se bucura după un an de muncă”, a spus Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis.Nechifor l-a avut ca invitat special pe Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, dar și pe Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, și senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

150 de fermieri au fost prezenți la Balul Fermierilor, 30 dintre ei au fost premiați pentru munca depusă.

Startul distracției a fost dat de ”Fetele din Botoșani”, cele care au făcut atât de mândri botoșănenii cu piesa ”Hai la Botoșani!”Un comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *