Vin pe piață cu două noi produse naturale: mierea din flori de lavandă și ceaiul de lavandă cu miere de albine

0

apicultorul Iustin Marineac/ Sursa foto: contul de Facebook Ferma Apicolă Marineac

Când un apicultor și un cultivator de lavandă creează un parteneriat rezultă produse naturale pentru o piață din ce în ce mai avidă după alimente sănătoase.

 

 

Cunoscutul apicultor Iustin Marineac, care își vinde produse sub brandul Ferma Apicolă Marineac, a anunțat că va colabora cu un cultivator de lavandă din satul Guranda, comuna Durnești.

 

 

Anunțul a fost făcut în timpul emisiunii Dialog Deschis, la Tele M, moderată de jurnalistul Răzvan Sauciuc.

  

”Anul acesta am programat o colaborare cu o doamnă din Guranda, Mihaela, care are o plantație de lavandă. Cum începe sezonul am să duc acolo niște stupi, pază. Am trimis în Austria mostre de lavandă și după cinci ore cât au stat săculeții în halăa mirosit a lavandă încă vreo trei zile. Lavanda are un miros deosebit și sper ca și mierea să fie deosebită și o vom pune într-un ambalaj deosebit”, a declarat Iustin Marineac.

 

 

 

Acesta a precizat că pe lângă mierea naturală din lavandă piața va primi, în urma acestei colaborări, și un alt produs.

”Acum lucrez cu doamna Mihaela la un ceai cu miere și lavandă. Lucrăm la el pentru că vreau să-l fac de așa natură astfel încât clientul să aibă ambele produse într-un singur recipient”, a completat Iustin Marineac.

 

 

loading…

 

Ferma Apicolă Marineac a adus ca noutate pe piață, în 2017, mierea cu fructe, mirea de zmeură și mierea în trei culori.

Iustin Marineac a mai spus că în perioada 20 mai – 1 iunie va ieși primul sortiment de miere din acest an, respectiv mierea de rapiță.