Agricultură

Alege o plasa de umbrire perfecta pentru gradina mult dorita



 

Beneficiile pe care ti le va aduce o plasa de umbrire sunt numeroase. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate, rezistente si durabile, si au fost special create pentru domeniul agricol.

Acestea sunt utile in foarte multe situatii. Spre exemplu, daca gradina ta iti permite montarea unui solar sau a unei sere, in perioada calda a anului este foarte important ca acestea sa fie acoperite. In mod contrar, temperatura va fi una mult prea ridicata, iar plantele vor avea de suferit. Daca te ingrijoreaza, aspectele legate de cantitatea de radiatii solare, atunci trebuie sa stii ca aceste plase destinate umbrirei sunt tratate impotriva radiatiilor UV.

Alege plasa de umbrire de inalta calitate 

Intoarcerea catre natural este un lucru firesc si atat de cautat in zilele noastre. Cu totii ne dorim alimente BIO, mai ales cand vine vorba de fructele si legumele pe care le consumam zilnic. Asa ca, te poti considera cu adevarat norocos daca ai o gradina.

Chiar si o gradina de mici dimensiuni poate fi amenajata intr-o maniera care sa-ti permita ca tu sa ai propriile culturi de fructe si legume. Iar acest lucru iti va aduce numai satisfactii pe termen lung.

In anotimpul cald trebuie sa tii cont de cateva aspecte si sa acorzi ceva mai multa atentie plantelor. Evident, prin utilizarea diferitelor accesorii sau unelte, efortul tau va fi mult diminuat.

De asemenea, este recomandat sa alegi sa acoperi solarul sau sera, altfel cantitatea de radiatii solare care va patrunde in interior va conduce la cresterea temperaturii, iar plantele vor avea de suferit.

Inainte de a achizitiona o plasa de umbrire, incearca sa faci o analiza a produsului din mai multe perspective. Ar fi recomandat sa-ti stabilesti un plan cu o serie de intrebari la care sa raspunzi. Iata cateva dintre acestea:

  • Care este motivul pentru care iti doresti sa achizitionezi o plasa de umbrire?
  • Iti doresti sa acoperi solarul, sera sau culturile din camp?
  • Cati metri de plasa iti sunt necesari?
  • Iti doresti sa mai acoperi si alte spatii din curtea sau gradina ta?
  • Care este bugetul in care ar trebui sa te incadrezi?

Acum ca ai raspuns la toate aceste intrebari, te poti indrepta fie catre un magazin din orasul tau sau, mult mai simplu, poti accesa site-urile de specialitate, unde vei putea opta pentru cel mai ofertant produs.

Fructele si legumele tale vor creste si se vor dezvolta in deplina armonie, iar temperatura din interiorul solarului tau va fi cea potrivita. Asa  ca, vei observa imediat toate efectele pe care le are o plasa de umbrire. 

Tie nu-ti va ramane decat sa te bucuri de o recolta bogata la momentul oportun!

Descospera ofertele fara egal

Compania „Regal Fermierul” este o companie tanara, care ofera produse si servicii de foarte buna calitate. Ai la dispozitie o selectie intreaga de produse special destinate gradinaritului, iar tu ai posibilitatea de a achizitiona totul dintr-un singur loc. Fie ca doresti sa achizitionezi o plasa de umbrire, folie mulci, erbicide sau alte produse din aceasta gama, aici gasesti cea mai buna calitate si specialisti dornici sa te ajute sa faci alegerea perfecta.

Specialistii de la regalfermierul.ro iti vor sta la dispozitie cu tot ceea ce iti este necesar, iar sfaturile pe care le vei primi vor fi cu adevarat utile. Datorita faptului ca provin din randul legumicultorilor, inteleg toate cerintele dar si dificultatile pe care le-ai putea intampina.

Asa ca, nu mai ezita si cere chiar acum ofertele!