Rapsodii de toamnă la Târgul Agro-Zoo cu Rapsozii, Sofia Vicoveanca și Nicoleta Voica

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani va organiza Rapsodii de toamnă și Târgul meșteșugarilor în cadrul Târgului Expozițional Agro-Zoo. Evenimentul va avea loc la Stațiunea de cercetare Popăuți, în perioada 27-28 septembrie.

În prima zi a târgului, sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 11.00 la ora 20.00, în cadrul Rapsodii de toamnă vor fi prezente formațiile Stejărelul din Coțușca, Hudișteanca din Hudești, Sirețelul din Vârfu Câmpului, Mugurașii de la Școala nr. 8 din Botoșani, Hora din Vlăsinești, Doina Costeștilor din Răchiți, Doruleț din Durnești, Comorile Luncii din Lunca și Cordăreanca din Cordăreni.
Duminică, 28 septembrie, Rapsodii de toamnă va începe cu Doina Costeștilor din Răchiți, la ora 11.00, apoi la ora 15.00 va concerta orchestra Mugurel cu cei 8 soliști colaboratori, iar de la ora 18.00 va fi recital Rapsozii Botoșanilor alături de Sofia Vicoveanca, Nicoleta Voica, Laura Ștefănescu, Elena Mândrescu, Cornelia Ciobanu, Dan Doboș, Petronela Rusu și Constantin Petrescu.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)