FOTO Fabrică de mobilă deschisă într-o comună de pe malul Siretului

0

O nouă fabrică de mobilă a fost deschisă în județul Botoșani. Este vorba despre o investiție a unor localnici din comuna Vârfu Câmpului, de pe malul Siretului.

Costel Hromei, Robert Hector și Mihai Duceac sunt cei care au accesat fonduri europene, dar au contribuit și cu o parte de cofinanțare pentru ca în satul Lunca, din comuna Vârfu Câmpului, să fie înființată o fabrică de mobilă și pentru a crea noi locuri de muncă.

”O fabrică modernă, începută cu fonduri europene și terminată cu fonduri proprii, cu posibilitate de extindere, cu utilaje moderne și maiștri pricepuți, cu asociați inimoși, care nu s-au lăsat copleșiți de greutățile construirii clădirii și achizitiei utilajelor, bine documentați, dornici să demonstreze că se poate și la noi, numai să vrei să faci ceva pentru tine și pentru oamenii din jur”, este descrierea făcută pe contul oficial de Facebook al Primăriei Vârfu Câmpului acestei investiții.

De altfel, Primăria Vârfu Câmpului a demarat o campanie de promovare pe rețeaua de socializare a întreprinzâtorilor din comună, indiferent de domeniul de activitate.

Comuna Vârfu Câmpului este una dintre puținele din județul Botoșani care face bani și din turism, acolo fiind pensiunea Cai de Vis.

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *