Lucrează la un complex de clădiri din București cu materiale din filmele SF: membrană din Nitriflex

0

Una dintre companiile de construcții din Botoșani lucrează la un proiect imobiliar din București folosind materiale de ultimă inovație în ceea ce privește rosturile de dilatație cu membrană impermeabilă.

Compania HIDROPLASTO a demarat zilele acestea un nou proiect în Capitală. De această dată a oferit soluția tehnică optimă pentru rosturile de acoperiș la clădirile din Complexul Rahmaninov Residence – Floreasca, firma condusă de tânărul om de afaceri Cătălin Silegeanu fiind și cea care va implementa soluția.Materialele folosite în cadrul acestui complex imobiliar sunt de ultimă generație.

”Săptămâna aceasta echipele Hidroplasto instalează profilele pentru acoperiș tip 521-150, profile de ultimă inovație, create din aluminiu de înaltă calitate și prevăzute cu o membrană dintr-un material special Nitriflex”, a spus Cătălin Silegeanu.

Hidroplasto are un portofoliu de invidiat la capitolul montări de rosturi de dilatații: podul de la Agigea, aeroportul Otopeni, barajul Vidraru, sediile Lidl și Bosch, mall-uri din București sau Cluj, hale industriale din toată țara.Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *