Economic

Rebranding la una dintre cele mai complete fabrici de mobilă care produce și mobilier premium personalizat VIDEO

Una dintre cele mai importante fabrici de mobilă din județ a trecut printr-un proces de rebrandig menit să actualizeze imaginea companiei cu nivelul tehnologic și cu calitatea premium oferită clienților.

Stas Mobila, condusă de Călin Ailoaie, fabrica de mobilă din comuna Vorona, produce mobilier din pal, din lemn masiv și tapițată, iar calitatea premium este personalizată în funcție de dorința și imaginația fiecărui client.



”Suntem o companie regională, cu o tradiție și experiență de care suntem mândri, o companie care s-a dedicat cu pasiune furnizării de produse remarcabile, cât și de ocuparea segmentului de producție de mobilier premium personalizat.

Odată cu schimbările ce au loc în mediul economic, şi STAS Mobila S.R.L. trebuie să facă faţă unor noi provocări. Este important pentru noi să avem un set de noi standarde prin care să ne putem evalua – şi, de asemenea, prin care sa putem fi evaluați de alții.

Astfel, prin procesul de rebranding, STAS Mobila transmite nu doar ce este acum ci şi ce vrea să reprezinte în viitor”, este mesajul conducerii companiei Stas Mobila la finalul procesului de rebranding.

Produsele Stas Mobila se vând în toată regiunea Moldovei și sunt apreciate pentru calitatea ridicată și profesionalismul personalului.

Compania Stas Mobila a fost înființată în 2004.