Economic

Unul dintre oamenii de afaceri care a concesionat teren la Cornișa spune că așteaptă ca Primăria să-i spună când poate investi

Declarațiile făcute de Eugen Țurcanu, directorul direcției din Primăria care urmează să preia în administrare Cornișa Aquapark & sports, potrivit cărora firmele care au concesionat teren în parc nu vor să mai investească sunt contestate de oamenii de afaceri vizați.

Cristian Alexuc, proprietarul uneia dintre firmele care a concesionat teren în parcul Cornișa, a declarat că nu renunță la ideea de a investi în acest parc menit să pună Botoșani pe harta turistică a țării, doar că așteaptă ca Primăria să finalizeze lucrările și să preia obiectivele.



”Nu știu de ce a dat domnul Țurcanu aceste declarații, dar noi vrem să investim în continuare la Cornișa. Am fost și am discutat cu cei de la Electroalfa dar ei așteaptă să predea lucrarea Primăriei, în timp ce Primăria nu ne-a chemat niciodată să ne predea amplasamentul”, a declarat Cristian Alexuc, punând accent pe faptul că de la Primăria Botoșani nu a fost contactat de niciun reprezentat care să-l cheme să preia amplasamentul, așa cum a declarat Eugen Țurcanu.

Acesta a precizat că și alți oameni de afaceri care au teren concesionat la Cornișa așteaptă finalizarea lucrărilor pentru a investi în restaurante și terase.



”Noi nu vrem să reziliem niciun contract, dar vrem să se termine lucrările pentru a investi. De asta am mers la licitație, de asta am plătit și garanția la licitație pentru a putea investi”, a completat omul de afaceri Alexuc.

Lucrările la Parcul Cornișa trebuiau finalizate în 2015.