Economic

Capital.ro a inclus o firmă din Botoșani între primele 10 companii cele mai bune din industria energetică

Cunoscuta publicație cu profil economic www.capital.ro a inclus firma botoșăneană Electro-Alfa Internațional SRL între cele mai bune zece companii din industria energetică.

 

Firma înființată de Gheorghe și Mioara Ciubotaru, una dintre cele mai bogate familii din țară, face parte dintr-o listă selectă alături de giganții Hidroelectrica sau Romgaz, Transgaz și Oil Terminal.



Jurnaliștii de la Capital descriu firma Electro-Alfa Internaţional, care face parte din grupul Electroalfa, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul energetic, specializat în producţia şi furnizarea de echipamente electrice de medie şi joasă tensiune.

 

”2016 a fost un an important pentru Electroalfa, întrucât a marcat atât un sfert de secol de la înfiinţarea companiei, dar şi implementarea unui nou sistem de management bazat pe principii Kaizen. În prezent, compania are în derulare programe investiţionale care au ca obiectiv extinderea capacităţilor de producţie a căror valoare totală se ridică la 7,7 milioane lei. Acestea vizează extinderea fabricii de confecţii metalice şi construcţia unei noi fabrici de echipamente de medie tensiune. Pentru acest an, Gheorghe Ciubotaru, fondatorul şi preşedintele grupului, se aşteaptă la o cifră de afaceri de peste 128 mil. lei (28,5 mil. euro), în creştere cu 10% faţă de anul precedent. În prezent, grupul Electroalfa are 480 de angajaţi, care activează atât în cadrul celor 3 fabrici de producţie din Botoşani, cât şi în birourile de vânzări sau proiectare din mai multe oraşe din ţară sau Republica Moldova. Anul viitor este estimată o creştere a personalului cu 20% ca urmare a extinderii capacităţilor de producţie”, scrie Capital.ro despre firma din Botoșani.

Citiți articolul integral AICI