O companie austriacă are 57,8 milioane euro pentru investiții în România și începe totul cu Botoșani

0

Sursa foto: economica.net

Una dintre firmele austriece de dezvoltare imobiliară prezente în România a anunțat că pregătește investiții de 57,8 milioane euro în țară și vor începe să facă primele cheltuieli în Botoșani.

Potrivit zf.ro, austrieceii de la Immofinanz au cumpărat parcul de retail Family Center din Botoşani, pe care intenţionează să-l treacă sub numele Stop.Shop, unul din brandurile de retail din cadrul grupului.

 

„Am achiziţionat aceste parcuri de retail şi intenţionăm să realizăm un rebranding Stop.Shop în cursul anului 2018. Parcul de retail achiziţionat de Immofinanz în Botoşani se află pe strada Mihai Eminescu numărul 4“, a spus Sorin Vişoianu, country manager operations pentru România în cadrul grupului Immofinanz, pentru zf.ro.

În prezent, Immofinanz dezvoltă, tot sub brandul Stop.Shop, un centru comercial în Braşov, pe fosta platformă IUS Braşov.

”În ceea ce priveşte proiectele în dezvoltare ale Immofinanz, grupul are programate pentru România investiţii de 58,7 milioane de euro. Banii merg către proiecte care există deja pe piaţa locală, dar în care sunt prevăzute noi investiţii”, se mai precizează în zf.ro.

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *