Economic

Start în noul an economic. O fabrică face angajări cu salariu minim 2200 lei, bonuri de masă de 15 lei zilnic, transport gratuit

Noul an economic a început la Botoșani cu anunțul unei fabrici privind angajarea de muncitori calificați și necalificați.

După ce în a doua parte a anului trecut a investit în retehnologizare și în extindere, compania Hidroplasto, condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, face angajări la începutul lui 2018.

 

”Ca urmare a investitiilor in trei hale moderne , utilaje de macinat , regranulat , micronizat , investitii in know-how si reinnoirea parcului auto compania Hidroplasto , firma cu capital integral romanesc anunta semnarea de noi contracte externe. Ca urmare a celor mentionate mai sus , cautam colegi pentru fabrica de mase plastice -muncitori calificati si necalificati. Ce oferim? Salarizare incepand de la 2200 Ron , bonuri de masa valorice de 15 Ron pe zi , transport Gratuit. Pe langa acest pachet garantam bonusuri pentru indeplinire target”, este anunțul postat de omul de afaceri Cătălin Silegeanu pe contul său de Facebook.

 

Cei interesați pot trimite CV la office@hidroplasto.ro sau să viziteze sediul Hidroplasto începând cu 7 ianuarie.

”Cautam colegi seriosi , responsabili care sa ajute impreuna cu noi la dezvoltarea industriei din orasul Botosani. Pentru ca noi cei de la Hidroplasto ne dezvoltam si crestem datorita oamenilor nostri… Vino in echipa noastra!”, a completat Cătălin Silegeanu.