Economic

Aduce un gigant german pe una dintre cele mai concurențiale piețe de business

O companie locală cu experiență în domeniu a semnat un parteneriat cu un gigant din Germania pe una dintre cele mai cuncurențiale piețe.

Compania Maxim Special Construct, condusă de omul de afaceri Maricel Maxim, a semnat un parteneriat cu gigantul german VEKA pentru producerea de tâmplărie PVC de cea mai bună calitate. Botoșănenii și toți clienții companiei Maxim Special Construct vor beneficia în urma acestui parteneriat de super calitatea germană a profilelor VEKA.

 



”Clientul Maxim Special Construct are deja experiență în producția de tâmplărie termoizolantă din material plastic, prelucrează în prezent un sistem concurent sortimentului de profile VEKA și dorește să înceapă producția de tâmplărie termoizolantă cu profile VEKA”, se precizează în parteneriatul semnat dintre cele două părți.

Omul de afaceri Maricel Maxim spune că parteneriatul a fost semnat după ce nemții de la VEKA au monitorizat producătorul local.



”Contractul a fost semnat între sărbătorile de iarnă și intră în vigoare la începutul acestui an și vine după o perioadă în care am fost supuși unei monitorizări în urma căreia partenerii noștri s-au convins că putem produce la cel mai înalt standard de calitate”, a precizat business-manul Maricel Maxim.

VEKA activeaza la nivel mondial ca un grup de companii, avand o prezenta activa in peste 50 de piete nationale. Reteaua mondiala de unitati de productie, centre logistice si birouri de vanzari ne permite sa intelegem si sa ne adaptam oricaror cerinte si dorinte specifice ale celor peste 3000 de parteneri ai nostri, oferind diversitate in indeplinirea dorintelor individuale. In cei peste 40 de ani de existenta, VEKA si-a perfectionat constant gama de solutii tehnice din portofoliu, dar, mai mult decat atat, si-a dezvoltat mecanismele interne si serviciile cu valoare adaugata puse la dispozitia partenerilor din toata lumea.



Portofoliul impresionant de produse si servicii disponibile in Romania poate raspunde celor mai exigente solicitari si nevoi specifice venite din partea arhitectilor, constructorilor, dezvolatorilor imobiliari si, nu in ultimul rand, beneficiarilor finali. Calitatea exceptionala a produselor din portofoliu, dar si un  set de valori solide construite in jurul conceptelor de  parteneriat si responsabilitate mentin VEKA  pe pozitia de leader mondial al industriei profilelor PVC destinate productiei de ferestre sau usi termoizolante.