La 33 de ani a dezvoltat un business care exportă în Germania, Polonia, Olanda, India și Kosovo FOTO

0

Un tânăr de 33 de ani a reușit să pună pe picioare un business care a ajuns să exporte în țări precum Germania, Polonia, Olanda, India și Kosovo.

 

Cătălin Silegeanu este unul dintre tinerii oameni de afaceri din Botoșani care a reușit să construiască un business care exportă.Acesta conduce firma Hidroplasto Botoșani, care are un punct de lucru deschis și în Oradea. Compania botoșăneană este una dintre puținele din țară care produce măcinătură din PVC pe care o exportă în diferite țări, măcinătura fiind folosită în industrie la producerea a foarte multe produse.

”Măcinătura marca PVC este foarte apreciată de către toți clienții noștri și realizăm exporturi în Polonia, Olanda, Germania, India și Kosovo”, a declarat omul de afaceri Cătălin Silegeanu.Pe lângă liniile de producție pentru măcinătura PVC, Hidroplasto pregătește în acest an și alte investiții în producție.

De asemenea, Hidroplasto montează și rosturi de dilatație la poduri și clădiri, printre obiectivele la care a lucrat fiind podul de la Agigea, aeroportul Otopeni, sediul Bosch, sediul Lidl România.