Economic

O femeie de afaceri a răbufnit: ”Fără libidinoși și fără pițipoance în politică”

Mihaela Stoiciuc
Mihaela Stoiciuc, proprietara Mischa Kids

Nu a făcut afaceri cu statul dar a creat de la zero cel mai important business privat din educație la nivel de județ și deține un lanț de locuri de joacă regional, iar acum situația din politica locală și națională au făcut-o să răbufnească public.

Este vorba despre Mihaela Stoiciuc, creatoarea brandului Mischa Kids, sub care funcționează mai multe creșe private, grădiniță privată, after-school și locuri de joacă în Botoșani, Suceava și Brașov.



Aceasta a postat pe contul său de Facebook un mesaj care ar trebui să-i mobilizeze pe cei vizați să nu mai asiste nepăsători la pițipoancele și libidinoșii care fac ”legea” în politică.

”E rândul generației mele să se exprime politic, 40-45 de ani. Ne cunoaștem între noi foarte bine și știm exact care câte parale face. Cei peste 45 au avut ocazia până acum și au facut totul praf, educați fiind în mentalitatea comunistă. Cei mai tineri habar nu au câte degete au la mână. Noi am fost generație de tranziție, noi suntem singurii care putem îndrepta lucrurile. Noi cunoaștem trecutul și ne dorim viitorul. E un apel la trezire adresat tuturor colegilor mei de gnerație. Știu că ne-am subapreciat până acum și am stat pe tușă. Sus! Avem treabă! Avem de salvat o țară! Fără libidinoși și fără pițipoance în politică”, a postat Mihaela Stoiciuc.