Va investi 1,7 milioane euro anul acesta și va ajunge la o cifră de afaceri de 36,4 milioane euro și 500 salariați

0

Unul dintre cele mai importante business-uri private cu capital autohton din regiunea Nord-Est anunță doar creșteri pentru 2018.

Grupul de firme Electroalfa din Botoșani, condus de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, a bugetat afaceri în creștere pentru acest an, a suplimentat fondul de investiții și va face angajări.

Potrivit Ziarului Financiar, business-ul botoșăneanului Gheorghe Ciubotaru va ajunge la o cifră de afaceri, cumulată pe grup, de 170 milioane lei, adică 36,4 milioane euro, un profit net de 8,4 milioane lei, va ajunge la 500 de angajați și va face investiții în valoare totală de 8 milioane lei, adică 1,7 milioane euro.

 

 

Care este motivul optimismului economic la Electroalfa? Creșterea exporturilor!

Companiile conduse de Gheorghe Ciubotaru mizează pe o creștere de la 10% până al 25% a exporturilor.

Ziarul Financiar a publicat un articol despre grupul de firme Electroalfa în care se precizează că în 2017 doar cu firmele Electro Alfa Internațional și Electro Alfa CM s-a obținut o cifră de afaceri de 129 milioane lei, cu 6% mai mare față de anul anterior, în timp ce profitul a scăzut cu 35% până la 3,7 milioane lei.
Companiile din Grupul Electroalfa, condus de Gheorghe Ciubotaru, livrează produse către Franța, Germania, Moldova, Austria, Polonia, Norvegia, Finlanda, Olanda, Angllia, dar și Kuweit, Arabia Saudită, Etiopia, Burindi, Sudan, Senegal, Mali, Burkina Faso, Guineea Ecuatorială, Togo și Australia.

Electroalfa produce echipamente de joasă și medie tensiune, are deține un parc fotovoltaic la marginea municipiului Botoșani, un cartier rezidențial de lux în aceeași localitate și afaceri în mai multe domenii de activitate.

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *