FOTO Au ajuns primele autocare cu turiștii aduși de Christian Tour: ”Au rămas efectiv impresionați”. Turiștii cuceriți de sărbușcă

0

Hai la Botoșani! Visit Botoșani! Unul dintre cele mai mari agenții de turism din țară, Christian Tour, a inclus începând din acest an într-un circuit turistic municipiul Botoșani și Memorialul Ipotești, iar primele grupuri de turiști au ajuns deja în Botoșani.

Două autocare cu turiști din București și marile orașe ale țării au vizitat deja municipiul Botoșani.

Florentina Gheorghiță, directorul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani, este cea care a convins tour-operatorul să includă municipiul Botoșani pentru prima dată într-un traseu turistic al unei agenții de profil.

Aceasta spune că turiștii care au vizitat municipiul Botoșani și Memorialul Ipotești au fost impresionați de ce au găsit și au luat masa la un restaurant din Centrul Istoric.
”Cei care au venit ca turiști la Botoșani au rămas efectiv impresionați de ce au găsit. Le-a plăcut foarte mult municipiul, au fost surprinși de cum arată municipiul și de încărcătura istorică. Unii dintre ei au pus întrebări suplimentare, au vrut să afle mai mult despre Botoșani și despre anumite aspecte istorice”, a declarat Florentina Gheorghiță.

Aceasta a precizat că cele două autocare cu turiști care au venit în Botoșani prin intermediul Christian Tour au fost cuceriți și de un anumit fel de mâncare al locului.

”Au fost cuceriți de sărbușca de la restaurantul Curtea Veche. Le-a plăcut enorm mâncarea de acolo dar în special sărbușca”, a completat directorul Centrului de Informare Turistică.

Până la sfârșitul lunii mai va mai veni un autocar cu turiști prin intermediul agenției de turism amintită, iar în toamnă vor fi reluate cursele spre Botoșani și Ipotești, cele două obiective fiind incluse într-un circuit turistic alături de Bucovina.

Totodată, Florentina Gheorghiță spune că în această primăvară au fost și câteva grupuri de turiști israelieni care au venit în mod organizat la Botoșani și care au fost impresionați de ce au văzut.

#hailabotosani #visitbotosani

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *