Un botoșănean de 19 ani a înființat în New York o firmă care a ajuns la un milion de dolari. Discutii cu Zuckenberg. Justin Bieber printre clienți

0

Încă un geniu născut la Botoșani dă lovitura… dar nu pe plan național, ci mondial.

Sebastian Dobrincu, de 19 ani, născut la Botoșani, a înființat în New York o firmă care a ajuns la afaceri de un milion de dolari. Povestea lui este prezentată detaliat de Ziarul Financiar pe zf.ro.

Potrivit sursei citate, Sebastian Dobrincu s-a născut în Botoşani, a absolvit liceul în Capitală, s-a înscris la o universitate din New York, dar a renunţat la studii pentru a se putea concentra sută la sută pe afacerea pe care a înfiinţat-o. 

 

loading…

 

Loading…

”Sebastian Dobrincu a declarat, luni, presei, la Cluj-Napoca, la Techsylvania, eveniment de IT care reuneşte peste 2.000 de participanţi, că aventura sa ca programator a început la vârsta de 8 ani, când a fost fascinat de un fişier cu coduri care generau un joc de calculator. De la Techsylvania, tânărul va pleca la o conferinţă de IT în Japonia după care se va concentra pe deschiderea unei filiale a firmei sale la Los Angeles, unde se va şi muta în luna august, deoarece acolo locuiesc majoritatea clienţilor Storyheap”, a relatat Zf.ro.

 

Loading…

 

Sebastian a început să lucreze cu mai mulţi clienţi, pe anumite componente software ale celor de la Apple şi Facebook, a căpătat experienţă, dar a şi atras atenţia şefilor celor două companii americane.

 

„Am fost invitat la San Francisco şi m-am întâlnit cu Mark Zuckenberg, de la Facebook, am reuşit să schimb câteva vorbe cu el, mi-a dat super multă încredere decât orice că sunt pe calea cea bună, că ceea ce urmez are un ţel. M-am întâlnit şi cu şeful Apple, Tim Cook, a fost o super experienţă faptul că am reuşit să interacţionez la vârsta mea cu asemenea oameni, mi-au dat încredere în mine că pot să reuşesc în ceea ce îmi propun”, a povestit Sebastian Dobrincu pentru

Sebastian Dobrincu / Sursa foto: zf.ro

.

 

INTEGRAL PE zf.ro

 

Loading…

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *