FOTO Dispreț total arătat de Primăria Botoșani față de investitorii care au firmele cu cei mai mulți angajați

0

Bătaie de joc a Primăriei Botoșani față de zona cu cei mai mulți salariați din privat.

Deși în toate campaniile electorale auzim cum cei care vor să fie plătiți să administreze municipiul consideră prioritate sprijinirea investitorilor privați, după alegeri aleșii locali manifestă doar dispreț la adresa mediului de afaceri.

 

Primăria Botoșani condusă de primarul liberal Cătălin Flutur și de majoritatea PSD din Consiliul Local, pesediștii având și cei doi viceprimari ai municipiului, Cosmin Andrei și Marian Murariu, arată un dispreț total față de zona cu cei mai mulți salariați din mediul privat. 

 

Câteva gropi uriașe tronează pe asfaltul care duce la o zonă în care sunt mii de angajați de la Electroalfa, Formens, Carreman, GT Company, la fostele uzine Textila.

Formens este cel mai mare angajator privat din județul Botoșani, cu peste 1000 de salariați, Carreman este singura fabrică de stofe din regiune, Electroalfa a investit milioane de euro în acea zonă într-un centru de cercetare și dezvoltare, GT Company produce textile pentru branduri de lux, dar nimic din toate acestea nu contează pentru Primăria Botoșani și cei care vremelnic ocupă funcțiile remunerate extrem de bine din banii comunității locale.

Câteva roabe cu asfalt ar fi rezolvat de mult problema, dar cum aleșii locali sunt prea preocupați cu număratul banilor după creșterile masive de salarii pe care singuri și le-au aprobat, nu au mai avut timp și pentru astfel de situații pentru care au fost angajați de botoșăneni.

Cu siguranță investitorul francez de la Formens, Gheorghe Ciubotaru de la Electroalfa, francezii de la Carreman, italienii de la GT Company nu au mari așteptări de la autoritățile locale, nu așteaptă ca acestea să profite de prezența lor și să-i implice mai mult în ”dezvoltarea cetății”, dar poate se așteaptă la un minim de respect.

Și apoi, în acea zonă vin foarte mulți străini și mulți români din toate zonele țării, având în vedere volumul afacerilor derulat de firmele menționate. Pentru Flutur și Andrei, pentru PNL și PSD nu este nicio problemă că orașul pe care ei îl conduc și primesc bani pentru asta nu reușește să astupe câteva gropi în zona cu cei mai mulți salariați din privat.

 

 

loading…

 

Loading…


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *