FOTO Iftime aduce investitorii străini și în conducerea Camerei de Comerț

0

Investitorii străini prezenți în Botoșani vor fi cooptați în conducerea Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani. 

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele CCIA, vrea prin această măsură să dea și mai multă greutate Camerei în raport cu autoritățile locale, dar să o și întărească prin aducerea capitalului străin alături de cel local.

Este pentru prima dată când organizația care reprezintă interesele investitorilor botoșăneni își îndreaptă atenția și către străinii care au investit în mediul local de business. 

 

Conducerea CCIA Botoşani a organizat luni, 25 iunie, o întâlnire cu investitorii străini din judeţul Botoşani în vederea identificării problemelor cu care se confruntă şi crearea, în cadrul unei secţiuni a CCIA, a unei structuri asociative cu un reprezentant în Colegiul de Conducere,  care să susțină interesul comun al firmelor cu capital străin care activează în judeţul Botoşani.

La întâlnire au fost prezenţi oameni de afaceri din domeniul agriculturii, textil, alimentaţie publică şi construcţii.

La propunerea celor prezenți se intenționează permanentizarea acestor întâlniri, următoarea având loc în luna septembrie.

 

loading…

 

Loading…


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *