Economic

Elsaco Electronic a semnat un contract pentru reabilitarea rețelelor termice din Brașov

elsaco_logo_gradient_cmyk
Elsaco Electronic Botoșani

Compania botoșăneană Elsaco Electronic, în calitate de lider de asociere, a semnat cu Primăria Municipiului Brașov, marți 04.09.2018, un contract pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitarea rețelelor de transport și distribuție energie termică în zona Tractorul.

 

 

Proiectul are ca obiect refacerea rețelelor de termoficare din zona Tractorul, vechile conducte urmând să fie înlocuite cu unele preizolate. În prezent, la rețeaua centralizată de termoficare din cartierul Tractorul sunt racordați în jur de 2.200 de consumatori echivalenți, sistemul urmând să fie configurat astfel încât să poată fi racordați peste 6.000 de consumatori echivalenți.

 

Contractul are o valoare de 14.455.400 fără TVA și termenul de finalizare este 31.08.2019.

 

 

 

 

„Pe partea de execuție, vom înlocui conductele vechi, izolate cu vată minerală – care sunt supradimensionate, prezintă avarii dese și pierderi de agent termic – cu conducte noi, din țeavă preizolată, din oțel, cu manta de polipropilenă și fire pentru detecția avariilor, care sunt monitorizate printr-un sistem centralizat. Cea mai mare parte a noii rețele se va edifica pe locul vechii rețele, însă va exista și o parte de construcție nouă, care presupune extinderea actualei rețele. Vom încerca să păstrăm soluții de back-up pentru protecția abonaților pe perioada lucrărilor, care nu vor fi deloc ușoare. Suntem o firmă cu experiență, care și-a respectat până acum termenele asumate și vom mobiliza forțe consistente, astfel încât să ne încadrăm în termene”,  a declarat Viorel Iliuță, director general al Elsaco Electronic.

 

loading…

 

 

Loading…