FOTO A pus numele ”de Botoșani” pe un produs natural și vinde în volum mare într-un retailer francez

1

O fabrică de procesare a laptelui din Botoșani a folosit ca brand numele județului și vinde foarte bine pe rafturile unui mare retailer francez.

Este pentru prima dată când o fabrică de cașcaval din Botoșani pune numele județului pe unul dintre produsele sale, iar impactul în piață este excelent.

 

”Cașcaval de Botoșani” este numele celui mai nou sortiment din portofoliul fabricii Vlăsie Company din Vlăsinești, județul Botoșani. Acest produs a fost listat în retailerul francez Auchan, iar impactul în piață a fost unul peste așteptări.

 

 ”Produsul nostru face cinste județului, fiind unul natural, fabricat cu laptele din zona Vlăsinești, care datorită florei zonale este unul deosebit. ”Cașcaval de Botoșani” este un produs de mici dimensiuni, este cât un pachet de unt, are 200 de grame și poate fi luat atât de domnul care lucrează la birou, cât și de domnul care lucrează pe un șantier pentru pauza de masă. ”Cașcaval de Botoșani” este listat în Auchan și în magazinul Ovisim din Grivița și volumul vânzărilor este unul foarte bun. Dalia și Rucăr au foarte multe firme, dar ”Cașcaval de Botoșani” nu mai are nimeni și am vrut să fie un produs aparte, atât ca nume, cât și ca grafică de etichetă, pentru a putea fi ușor depistat într-un galantar sau pe raft”, a declarat Constantin Aniculăesa, directorul general al Vlăsie Company.

Fabrica din Vlăsinești produce și celebrul Cașcaval de Săveni, a cărui denumire este protejată de Ministerul Agriculturii și se află în ultima fază pentru obținerea protecției asupra denumirii și din partea Comisiei Europene.

 

loading…

 

 

 

 


Un comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *