Economic

Cel mai mare service auto a înregistrat o creștere de 5% a cifrei de afaceri și de 10% a profitului 

Compania care deține cel mai mare service auto din județul Botoșani, Tridex Service Auto Moto, își menține linia de creștere a activității din ultimii ani dar reușește să își crească profitabilitatea prin prestarea de servicii cu o valoare adăugată mai mare.

Omul de afaceri Claudiu Niculăeș, managerul general al Tridex Service Auto Moto, a declarat că primele opt luni din 2018 sunt în marjele prognozate la început de an.

Tridex cuprinde sectoarele auto și moto, stație ITP și magazin de piese auto.

 

 

”Avem de câțiva ani o linie ascendentă stabilă în activitate atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și din punct de vedere al profitului. Suntem la pragul de creștere de 5% a activității, așa cum am avut și anul trecut, dar 2018 diferă din perspectiva profitului, care a crescut mai mult decât rulajul, asta înseamnă că am avut servicii cu o valoare adăugată mai mare”, a declarat omul de afaceri Claudiu Niculăeș.

În 2017 rata profitabilității la Tridex Service Auto Moto a fost de 6-7%, iar în 2018 nivelul a crescut la 10%.

Omul de afaceri care conduce Tridex Service Auto Moto susține că personalul service-ului este unul stabil, reușind să creeze o echipă motivată din toate punctele de vedere.