Se va construi un depozit de frig adânc, primul de acest fel din județ

0

Sursa foto: depozitcongelate.ro

Cea mai mare companie de panificație din județul Botoșani anunță un nou proiect de investiții cu fonduri europene care va cuprinde și construcția unui depozit de frig adânc.

Florian Moruzi, managerul general al companiei Casa Pâinii, cel mai mare panificator din județul Botoșani, a anunțat accesarea unui nou proiect cu fonduri europene cu o valoare cuprinsă între 2 și 2,5 milioane de euro.

Casa Pâinii se află în partea finală de implementare a unui proiect cu finanțare europeană cu o valoare de 900.000 euro, prin care s-au achiziționat utilaje performante pentru creșterea capacității de producere a patiseriei.

 

 

”Vom construi un depozit de 800 metri pătrați de frig adânc pentru că nu avem niciun depoit de congelare la -18 grade Celsius. Noi am vrut să închiriem unul, dar nu avem de la cine. Am crescut producția de patiserie congelată și nu avem unde să o depozităm, asta înseamnă că suntem forțați de piață să construim noi unul”, a declarat Florian Moruzi.

 

Noul depozit de frig adânc al firmei Casa Pâinii va fi amenajat în zona fostei fabrici de lapte Prolacom.

Compania Casa Pâinii are 15 ani de activitate și operează cu două branduri, Casa Pâinii pentru produsele de panificație, iar Casa Dulce pentru cele de patiserie-cofetărie.

Potrivit Topului județean al firmelor din ultimii 7 ani, Casa Pâinii este cea mai mare companie de profil din Botoșani, după cifra de afaceri și profit.

 

 

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *