FOTO A făcut cea mai bună frizeriță dintr-o campioană cu 100 de medalii la haltere, iar acum o ajută să devină patron

0

O fostă campioană la haltere și lupte s-a făcut frizeriță, a devenit cea mai bună și în acest domeniu, iar acum a făcut pasul cel mare și devine patron.

Asta după ce actualul ei patron a investit în dezvoltarea ei personală și în educația pentru antreprenoriat.

Totul se întâmplă la Botoșani, într-o perioadă în care criza forței de muncă este cea mai mare problemă în business, iar un tânăr om de afaceri deține un salon de frizerie care poate fi denumit fără nicio exagerare ”școală de patroni” pentru că cinci dintre cei pregătiți sub brandul firmei sale au făcut pasul spre antreprenoriat.

 

 

Hai că se poate și la noi, și în Botoșani. Sau, altfel spus, nu e dracul chiar așa de negru.

Unii patroni nu sunt chiar atât de ”șefi” precum se crede în popor, mai sunt și care respectă și apreciază angajații.

Și nu e vorba doar despre salarii mari sau prime și bonusuri mari, ori concedii prin Dubai, ci de ceva mai presus decât renumerația financiară : dezvoltarea personală.

Ce poate fi mai avantajos pentru un tânăr decât a învăța și o meserie bănoasă dar și cum să își administreze propria afacere ? La această întrebare ne răspunde frizeria La BRICI, unitate ce a livrat pe piață 5 frizeri-patroni, 5 foști angajați La BRICI și-au făcut propria afacere după cele învățate în cadrul brandului La  BRICI.

 

Cel de al 5 lea este chiar cea intitulată ” campioana La BRICI”, adică frizer-instructor-profesor Bianca Brumă, mai nou și Patron.

După 100 de medalii de aur și argint la un sport care nu prea este de fete, ” campioana La BRICI ” pleacă pe drumul afacerilor și își deschide propria frizerie chiar în Botoșani.

După 3 ani alături de echipa La BRICI, unde  a învățat, a devenit un frizer foarte bun, și-a luat și licența de instructor-formator, pleacă pe drumul cel mai greu, mai greu decât toate miile de kilograme ridicate vreodată în aer : antreprenoriatul.

Este un lucru remarcabil în mediul de business botoșănean, clar, din acest motiv ne îndreptăm atenția și spre ”pepiniera” La BRICI, ca să vedem CE anume face această frizerie de atât de mulți frizeri d-ai lor devin patroni.

 

Tânărul om de afaceri Ciprian Andronache este fondatorul frizeriei LA BRICI din Botoșani și unul dintre patronii care investesc anual sume consistente în dezvoltarea personală a angajaților săi.

Șocul vine când Andronache se declară mulțumit de faptul că unul dintre angajații pregătiți de el, și în care a investit mult din toate punctele de vedere, are curajul să-și deschidă propriul business bazându-se pe ceea ce a învățat la LA BRICI.

 

”Ce poate fi mai satisfăcător pentru un lider decât a vedea cum cei care i-au fost alături devin foarte buni și pun în aplicare toate noțiunile învățate în cea care este catalogată cea mai frumoasă frizerie din oraș? Rolul unui antreprenor este acela de a îndeplini ABCedarul carierii și să devină mentor pentru cei care l-au urmat. Îmi amintesc și acum, cu zâmbetul pe buze, cum în momentul în care am oferit credit acestei tinere și am început să o promovez, o clientă de a noastră a spus că se cunoaște aluatul frământat de de mine. Mă bucur că sunt tineri care au încredere în mine și se lasă șlefuiți pentru a deveni performeri în meseria lor.  Îi urez mult succes profesorului Brumă Bianca și sper să ducă mai departe conceptul pe care l-a învățat la noi, celebru ” italian style ”, conceptul bazat pe fericire”, a declarat Ciprian Andronache.

 

Acesta a precizat că un alt om de bază din LA BRICI Botoșani va pleca din echipă pentru a conduce salonul care urmează a fi deschis în Iași, Capitala Moldovei.

”În timp ce mă bucur pentru fosta mea colegă Bianca,  deja pregătesc un viitor manager de salon care să îl înlocuiască pe instructor-formator Petru Condurachi, deoarece dumnealui, Petru, va pleca în 2019 să conducă La BRICI Iași, pentru că mi-am propus ca în fiecare oraș în care vom deschide câte un La BRICI, La BRICI să fie cea mai frumoasă frizerie din oraș pentru minim 30 de ani. Astfel voi forma cât mai mulți tineri și le voi preda tot ce știu eu din sfera managementului și a lidershipului, marketingului și comunicării, ca într-un final cât mai mulți români să se bucure de conceptul bazat pe fericire pe care îl transpune La BRICI. Îmi pasă de clienții mei și îmi doresc ca toți să se simtă fericiți la mine, astfel pregătesc și o ” surpriză românească ” în toată luna decembrie. Mai multe detalii se găsesc în salon sau pe pagina de facebook : LA BRICI, a concluzionat Ciprian  Andronache, manager La BRICI.

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *