Economic

Firma care a adus roboți să lucreze în fabrică își va prezenta produsele în premieră la un târg din Munchen, Germania

Compania care investește în roboți pentru creșterea productivității va participa la un târg gigant din Germania, la jumătatea lunii ianuarie 2019.

Este vorba despre compania Hidroplasto Botoșani, condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu.

Acesta a anunțat că Hidroplasto Botoșani va face parte din standul Besaplast, partenerul german cu care lucrează.

 

Loading…

”Suntem mândri să vă anunțăm faptul că firma botoşăneană Hidroplasto va participa la târgul BAU 2019 din Munchen, Germania. Târgul are loc o dată la doi ani şi stabilește standardele în domeniul construcţiilor. BAU stabilește standarde atunci când vine vorba de calitate și cantitate şi este în Germania, un eveniment de lider în Europa, iar standardul global. Prezența la acest târg confirmă interesul deosebit față de piața germană și intenția de deschidere mai accentuată la nivel european. În standurile companiei, pe lângă produsele consacrate, vor fi prezentate și cele mai noi produse marca Hidroplasto, unele fiind expuse în premieră”, a declarat omul de afaceri Cătălin Silegeanu.

 

 

loading…

Hidroplasto Botoșani va fi prezentă în perioada 14-19 ianuarie 2019 în Hala A1, standul 139.

Bau Munchen reprezintă cea mai importantă manifestare la nivel mondial în domeniul construcțiilor cu o suprafață de expunere de 183.000 mp, 17 hale, 16 sectoare distincte și peste 250.000 de vizitatori care au trecut pragul Centrului Expozițional Messe Munchen.

Conform datelor statistice puse la dispoziție de organizatori, mai mult de 72.000 de vizitatori vor veni din afara granițelor Germaniei.

Hidroplasto Botoșani produce elemente din PVC pentru construcții, montează rosturi de dilatații atât la drumuri, piste de aeroport, acumulări de apă, cât și clădiri rezidențiale.

De asemenea, compania condusă de Silegeanu este unul dintre cei mai mari procesatori regionali de deșeuri din PVC, iar din această lună una dintre companiile care a achiziționat un robot de ultimă generație pentru a intra în producție și estimează achiziția a încă doi roboți industriali.