FOTO Noul director al Electrocontact a postat o galerie foto din fabrică și anunță RELUAREA PRODUCȚIEI

0

Economia județului Botoșani ar putea avea parte de cea mai spectaculoasă revenire a unui fost mastodont comunist.

Grupul Industrial Electrocontact și-a schimbat echipa de conducere și relansează atât Parcul Industrial cât și producția fabricii.

Acționarul majoritar al companiei, omul de afaceri Gabriel Chiriac, l-a numit la conducere pe tânărul businessman Cătălin Silegeanu, proprietarul firmei Hidroplasto.

 

 

 

Loading…

 

În calitate de manager general, Silegeanu se ocupă atât de Electrocontact, cât și de Parcul Industrial, și 2019 pare să fie anul în care cele două vor fi readuse la viață.

 

Silegeanu a anunțat deja că va începe modernizarea halelor din Parcul Industrial și că poartă negocieri cu firme din Asia pentru a deschide unități de producție la Botoșani, iar la sfârșitul săptămânii trecute a postat pe contul său de Facebook o galerie foto cu interiorul actual al Electrocontact și a lăsat de înțeles că va fi repornită activitatea pe anumite secții.

Deși producția ar putea fi reluată, volumul va fi unul mic, de testare a pieței și a capacităților de producere.

 

Reluarea producției la ”Electro” ar fi un câștig pentru economia locală atât prin menținerea locurilor de muncă și chiar crearea de noi job-uri, cât și din punct de vedere al faptului că produsele fabricate la Electrocontact au fost tot timpul cu valoare adăugată mare.

 

 

 

loading…

 

Totodată, managerul Electrocontact a anunțat că vor avea loc Zilele porților deschise la Electrocontact.

”De cand am devenit Director General al Grup Industrial Electrocontact majoritatea oamenilor imi spun ca incerc imposibilul , ca incerc sa readuc la viata un mort…Mort demult….Contrar celor auzite – ca nu mai exista utilaje , ca s-au vandut la fier vechi, ca nu existra infrastructura …si ca la E.C.B nu se va relua niciodata Productia …va pun la dispozitie cateva imagini din Fabrica E.C.B. … Sectii complet utilate si cu utilaje in stare de functionare. Poate asa unii nu vor mai fi asa de carcotasi…O sa revin si cu un anunt privind Zilele portilor deschise la Fabrica E.C.B.”, a postat Cătălin Silegeanu pe contul său.

 

Galeria foto conține imagini de ansamblu de la Sectia de Strungarie, Sectia Vopsitorie, Sectia Bachelita, Sctia Matriterie, Sectia Prese Mecanice , Atelier Reparatii Prese Mecanice , Atelier confectionare orice tip de Arcuri , Atelier Confectii Metalice , Turnatorie , Atelier Ajustura Piese din turnatorie , Fabrica de Transformatori…Laboratoare complet utilate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *