Economic

O firmă cu afaceri de peste 55 milioane euro se alătură protestului: Și noi vrem autostrăzi!

Agnes Mihaela Holca

Protestul prin care se cere construirea de autostrăzi, în special în zona Moldovei, capătă o greutate la care puțini s-au așteptat.

 

După ce gigantul Elsaco a anunțat că va opri activitatea pentru 15 minute în data de 15 martie, la ora 15.00, o altă firmă uriașă la nivel regional se alătură protestului și oferă o greutate sporită evenimentului.

 

Este vorba despre fabricile Rolana Tex, parte a grupului Rifil. Agnes Holca, managerul general al Rolana Tex, a declarat că afacerea pe care o conduce resimte din plin lipsa de autostrăzi în regiunea Moldovei.

 

 

 

loading…

Loading…

 

”Și noi vrem autostrăzi! Și vrem investiții în infrastructura din zona Moldovei, și vrem investiții importante în infrastructura din județul Botoșani. Din aceste motive, ne-am alăturat acestui protest pentru că noi avem câteva sute de salariați, pentru că plătim taxe de multe, foarte multe milioane de euro și nu cerem decât normalitate”, a declarat Agnes Holca, managerul Rolana Tex.

Compania Rolana Tex a fost pentru mai mulți ani firma cu cea mai mare cifră de afaceri din Botoșani, are un business de peste 55 milioane euro ca medie a ultimilor trei ani și este unul dintre angajatorii de top.

Rolana Tex este unul dintre puținii producătorii de fibre textile de calitate premium  din Europa.